Tulp Group versterkt sales team met Maltie Jharap

11 jan 2022 Persbericht

Utrecht, 11 januari 2022 – Tulp Group start het jaar goed met de komst van de nieuwe accountmanager Maltie Jharap. Vanaf januari 2022 komt zij het sales team van Tulp Group versterken. Maltie werkte hiervoor bij RNHB. Zij zal het accountmanagement overnemen van Dominique van der Heide Wijma. Met haar ervaring in de Nederlandse buy to let markt, richt Maltie zich in eerste instantie vooral op de verdere groei van De Nederlandse. Maar met ruim 25 jaar ervaring als businesspartner richting intermediair zal zij ook een grote bijdrage leveren aan Tulp Hypotheken.

Directeur Paul Wessels: “De groei van Tulp Group is aanzienlijk. Het is superfijn om ons team uit te kunnen breiden met inhoudelijk sterke mensen. Met haar brede ervaring zal Maltie onze commerciële slagkracht zeker vergroten.” 

Maltie Jharap: ”Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan voor Tulp Group. Mijn opgedane kennis op gebied van vastgoed en hypotheken én de goede contacten met intermediairs die ik al die jaren heb opgebouwd, komen opnieuw van pas. Ik verheug mij erop om met adviseurs te sparren en oplossingen te bedenken voor hun relaties. En om ze bij te praten over de goede acceptatievoorwaarden van zowel de Nederlandse als Tulp Hypotheken natuurlijk.”

                                                                                              ///

Over Tulp Group

Tulp Group is een platform dat investeerders en hypotheekverstrekkers faciliteert om deel te nemen in de Nederlandse hypotheekmarkt. Naast haar eigen merken Tulp Hypotheken en De Nederlandse, verzorgt Tulp Group ook voor andere partijen het volledige traject van funding tot verstrekking. Tulp Group bestaat sinds 2015 en heeft inmiddels zo’n € 900 miljoen aan leningen onder beheer.

De Nederlandse
Author: De Nederlandse

Gerelateerde berichten
22 nov 2022
Tulp Group wil het verschil maken met ‘De Nederlandse verduurzamingscheck’

Tulp Group wil het verschil maken met ‘De Nederlandse verduurzamingscheck’

Professionele beleggers in vastgoed hoeven op de landingspagina van De Nederlandse maar twee bedragen in te vullen.

Lees verder
10 mrt 2022
Michel Nagtegaal treedt toe tot directie Tulp Group

Michel Nagtegaal treedt toe tot directie Tulp Group

Utrecht, 10 maart 2022 –Michel Nagtegaal treedt toe tot de directie van Tulp Group. Als Managing Director/COO wordt.

Lees verder
28 feb 2022
Martijn Couwenberg nieuwe Manager Sales & Marketing bij Tulp Group

Martijn Couwenberg nieuwe Manager Sales & Marketing bij Tulp Group

Utrecht, 28 februari 2022 – Per 1 maart is Martijn Couwenberg de nieuwe manager Sales & Marketing bij Tulp.

Lees verder