Het product van De Nederlandse

Bij De Nederlandse bent u aan het juiste adres voor een hypotheek voor uw beleggingspand. We financieren niet alleen in grote steden, maar door heel Nederland. De hypotheek van De Nederlandse is bedoeld voor woningen en appartementen die bestemd zijn voor de verhuur.

De Nederlandse verstrekt hypotheken voor beleggingspanden vanaf € 100.000,-. Per aanvraag is het maximum € 2.000.000,- bij een verstrekking tot 60%, € 1.500.000,- bij een verstrekking tot 70% en € 1.000.000,- bij een verstrekking tot 80% waarde. U heeft de mogelijkheid om meerdere leningen met De Nederlandse aan te gaan, waarbij we een maximum aanhouden van in totaal € 5.000.000,- per klant.

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier uw huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in:

De maximale verstrekking voor een verhuurhypotheek bij De Nederlandse is 80% van de marktwaarde in verhuurde staat, indien de koopsom lager is dan de getaxeerde waarde houden we de koopsom aan als marktwaarde. Bij een financiering van een combinatiepand, zoals een woon-winkelpand is de maximale verstrekking 75%. De verhuurhypotheek van De Nederlandse wordt annuïtair afgelost over een periode van maximaal 35 jaar. Bij een financiering tot maximaal 60% van de marktwaarde in verhuurde staat is een volledig aflossingsvrije financiering ook mogelijk.

Bij de verhuurhypotheek van De Nederlandse heeft u een ruime keuze wat betreft de rentevastperiode: kwartaalvariabel, 1, 2, 3, 5, 7 en 10 jaar vast.

Voor verdere vragen en de mogelijkheden voor een verhuurhypotheek bij De Nederlandse kun u contact opnemen met een van de bij ons aangesloten adviseurs.

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier uw huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in: