Het product van De Nederlandse

Bij De Nederlandse ben je aan het juiste adres voor een hypotheek voor je beleggingspand. We financieren niet alleen in grote steden, maar door heel Nederland. De hypotheek van De Nederlandse is bedoeld voor woningen en appartementen die bestemd zijn voor de verhuur.

De Nederlandse verstrekt leningen voor verhuurde beleggingspanden vanaf
€ 100.000,- tot € 2.000.000,- per aanvraag. Je hebt de mogelijkheid om meerdere leningen met De Nederlandse aan te gaan, waarbij we een maximum aanhouden van in totaal € 5.000.000,- per klant.

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier je huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in:

De maximale verstrekking voor een verhuurhypotheek bij De Nederlandse is 80% van de marktwaarde in verhuurde staat, indien de koopsom lager is dan de getaxeerde waarde houden we de koopsom aan als marktwaarde. Bij een financiering van een combinatiepand, zoals een woon-winkelpand is de maximale verstrekking 75% van de marktwaarde in verhuurde staat.

Bij een lening tot 75% van de marktwaarde in verhuurde staat is het mogelijk om deze volledig aflossingsvrij te financieren. Is de lening meer dan 75% van de marktwaarde, dan mag je tot 30% van de totale lening aflossingsvrij financieren. Het restant moet annuïtair worden afgelost over een maximale duur van 35 jaar.

Bij de verhuurhypotheek van De Nederlandse heb je een ruime keuze wat betreft de rentevastperiode: kwartaalvariabel, 1, 2, 3, 5, 7 en 10 jaar vast.

Voor verdere vragen en de mogelijkheden voor een verhuurhypotheek bij De Nederlandse kun je contact opnemen met een van de bij ons aangesloten adviseurs.

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier je huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in: