De procedure van De Nederlandse

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier je huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in:

Ben je van plan een woning te kopen om te verhuren? Of wil je je beleggingshypotheek oversluiten? Een aanvraag indienen voor een beleggingshypotheek bij De Nederlandse is eenvoudig en gebeurt altijd via een van onze adviseurs. De adviseur doet dit samen met je via een digitaal aanvraagformulier op basis van het adviesgesprek.

De Nederlandse doet een eerste beoordeling op basis van de ontvangen gegevens. Bij een positieve beoordeling ontvangt je adviseur direct een rente-aanbod. Hierin geven wij aan welke informatie en documenten we nog verwachten om de definitieve beoordeling te doen.

Je adviseur zorgt dat de benodigde documenten bij ons worden aangeleverd. Nadat De Nederlandse alle benodigde informatie heeft ontvangen, zullen wij de definitieve beoordeling doen. Als deze positief is, ontvang je een hypotheekaanbod.

In het hypotheekaanbod staan de details van de hypotheek, en rente en aflossing die je gaat betalen. Dit hypotheekaanbod maakt ook deel uit van de hypotheekakte als je bij de notaris gaat passeren. Na het passeren van de akte wordt de hypotheek in beheer genomen door De Nederlandse. Hiervan krijg je uiteraard bericht. Tevens kun je via het portal - waarop je altijd met je eigen wachtwoord kunt inloggen - informatie krijgen over je hypotheek. Via de portal kun je ook kleine wijzigingen uitvoeren of doorgeven.

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier je huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in: