De procedure van De Nederlandse

Bent u van plan een woning te kopen om te verhuren? Of wilt u uw beleggingshypotheek oversluiten? Een aanvraag indienen voor een beleggingshypotheek bij De Nederlandse is eenvoudig en gebeurt altijd via een van onze adviseurs. De adviseur doet dit samen met u via een digitaal aanvraagformulier op basis van het adviesgesprek.

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier uw huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in:

De Nederlandse doet een eerste beoordeling op basis van de ontvangen gegevens. Bij een positieve beoordeling ontvangt uw adviseur direct een rente-aanbod. Hierin geven wij aan welke informatie en documenten we nog verwachten om de definitieve beoordeling te doen.

Uw adviseur zorgt dat de benodigde documenten bij ons worden aangeleverd. Nadat De Nederlandse alle benodigde informatie heeft ontvangen, zullen wij de definitieve beoordeling doen. Als deze positief is, ontvangt u een hypotheekaanbod.

In het hypotheek-aanbod staan de details van de hypotheek, en rente en aflossing die u gaat betalen. Dit hypotheekaanbod maakt ook deel uit van de hypotheekakte als u bij de notaris gaat passeren. Na het passeren van de akte wordt de hypotheek in beheer genomen door De Nederlandse. Hiervan krijgt u uiteraard bericht. Tevens kunt u via de portal - waarop u te allen tijde met uw eigen wachtwoord kunt inloggen - informatie krijgen over uw hypotheek. Via de portal kunt u ook kleine wijzigingen uitvoeren of doorgeven.

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier uw huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in: