Over De Nederlandse

Wij zijn De Nederlandse, een geldverstrekker gespecialiseerd in het financieren van te verhuren woningen en appartementen. Omdat wij een Nederlands bedrijf zijn, kennen we de markt goed. Hierdoor kunnen wij met u meedenken in oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke situatie en het onderpand.

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier uw huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in:

De Nederlandse is in 2019 opgericht. Als nieuwste lid van de Tulp Groep biedt zij hypothecaire vastgoedfinancieringen aan speciaal voor professionals. Als u als professioneel belegger woningen hebt of wilt aankopen voor de verhuur en u overweegt om daarvoor een hypotheek af te sluiten, dan bent u bij De Nederlandse aan het juiste adres. Speciaal voor dit soort financieringen hebben wij een mooi product met uitstekende voorwaarden.

Bij De Nederlandse zijn we ons er van bewust dat snelheid voor elke professional van essentieel belang is. Daarnaast streven wij heldere en eenvoudige processen na. Om u zo efficiënt en effectief mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met een aantal partners die zeer veel ervaring hebben op het gebied van kredietacceptatie, leningadministratie en beheer.

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier uw huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in: