Over De Nederlandse

Wij zijn De Nederlandse, een geldverstrekker gespecialiseerd in het financieren van te verhuren woningen en appartementen. Omdat wij een Nederlands bedrijf zijn, kennen we de markt goed. Hierdoor kunnen wij met je meedenken in oplossingen die zijn afgestemd op je specifieke situatie en het onderpand.

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier je huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in:

De Nederlandse is in 2019 opgericht. Als nieuwste lid van de Tulp Groep biedt zij hypothecaire vastgoedfinancieringen aan, speciaal voor professionals. Als je als professioneel belegger woningen hebt of wilt aankopen voor de verhuur en je overweegt om daarvoor een hypotheek af te sluiten, dan ben je bij De Nederlandse aan het juiste adres. Speciaal voor dit soort financieringen hebben wij een mooi product met uitstekende voorwaarden.

Bij De Nederlandse zijn we ons er van bewust dat snelheid voor elke professional van essentieel belang is. Daarnaast streven wij heldere en eenvoudige processen na. Om je zo efficiënt en effectief mogelijk van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met een aantal partners die zeer veel ervaring hebben op het gebied van kredietacceptatie, leningadministratie en beheer.

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier je huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in: