De Groene Vastgoedhypotheek

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier je huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in:

De Nederlandse wil de verduurzaming van woningen in Nederland stimuleren. Daarom introduceerden wij als eerste in Nederland De Groene Vastgoedhypotheek.

De Groene Vastgoedhypotheek is er voor woningen met een energielabel A en B. Een hypotheek op deze woningen levert je bij De Nederlandse bij aanvang een rentekorting van 0,10% op. Financier je een woning met energielabel C t/m G dan kun je zelfs een korting van 0,15% krijgen. Dit doe je door een verbetering in je energielabel te realiseren (bijvoorbeeld D naar C). Hiervoor kun je een bouwdepot aanhouden bij De Nederlandse. De korting wordt verwerkt zodra binnen 6 maanden is aangetoond dat de woning een beter energielabel heeft.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van een Groene Vastgoedhypotheek is heel eenvoudig. Heeft de woning die je bij ons wilt financieren energielabel A of B? Of ga je een woning met label C t/m G verbeteren naar een beter energielabel? Dan geef je bij de aanvraag aan dat je De Groene Vastgoedhypotheek wilt aanvragen en verwerken wij de korting. Deze korting wordt zichtbaar na acceptatie van het dossier. Wij zullen de offerte voorzien van het Certificaat Groene Vastgoedhypotheek, zodat duidelijk is dat je De Groene Vastgoedhypotheek van De Nederlandse hebt.
Alle voorwaarden zijn gelijk aan de Vastgoedhypotheek van De Nederlandse. Bekijk ook de actuele rentes voor De Nederlandse en de veelgestelde vragen over De Groene Vastgoedhypotheek.

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier je huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in: