Vastgoedhypotheek

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier je huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in:

Bij De Nederlandse ben je aan het juiste adres voor een hypotheek voor je beleggingspand. We financieren niet alleen in grote steden, maar door heel Nederland. De hypotheek van De Nederlandse is bedoeld voor woningen, appartementen en combinatiepanden die bestemd zijn voor de verhuur.
De Nederlandse verstrekt leningen voor verhuurde beleggingspanden vanaf€ 100.000,- tot € 4.000.000,- per aanvraag. Je hebt de mogelijkheid om meerdere leningen met De Nederlandse aan te gaan, waarbij we een maximum aanhouden van in totaal € 7.500.000,- per klant.

De maximale verstrekking voor een verhuurhypotheek bij De Nederlandse is 85% van de marktwaarde in verhuurde staat. Ook bij een financiering van een combinatiepand, zoals een woon-winkelpand is de maximale verstrekking 85% van de marktwaarde in verhuurde staat.

Bij een lening tot 80% van de marktwaarde in verhuurde staat is het mogelijk om deze volledig aflossingsvrij te financieren. Is de lening meer dan 80% van de marktwaarde, dan mag je tot 30% van de totale lening aflossingsvrij financieren. Het restant moet annuïtair worden afgelost over een maximale duur van 35 jaar.
Bij de verhuurhypotheek van De Nederlandse heb je een ruime keuze wat betreft de rentevastperiode: kwartaalvariabel, 1, 2, 3, 5, 7 en 10 jaar vast.

Voor verdere vragen en de mogelijkheden voor een verhuurhypotheek kun je contact opnemen met een adviseur.

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier je huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in: