Michel Nagtegaal treedt toe tot directie Tulp Group

10 mrt 2022 Persbericht

Utrecht, 10 maart 2022 –Michel Nagtegaal treedt toe tot de directie van Tulp Group. Als Managing Director/COO wordt hij verantwoordelijk voor het operationele bedrijf van het Nederlandse multi-lender platform en de geldverstrekkers Tulp Hypotheken, De Nederlandse en Brug Financieringen.

Het toetreden van Michel Nagtegaal in de directie onderstreept de volgende fase van Tulp Group. Na de start in 2018 met geldverstrekker Tulp Hypotheken heeft Tulp Group een forse groei doorgemaakt. Door de introductie van De Nederlandse in 2020 en met de facilitering van externe merken zoals Groene Hart Hypotheken en bunq in januari 2022, staat er inmiddels een stevig operationeel bedrijf. Het is daarom een uitstekend moment om de directie uit te breiden specifiek gericht op operations. Naast Michel Nagtegaal zitten ook de oprichters Pierre de Vos en Paul Wessels in de directie van Tulp Group.

Michel Nagtegaal werkt sinds 2018 bij Tulp Group en was eerder verantwoordelijk voor het underwriting team en servicer management richting de business partners Stater en BCM Global. De afgelopen twee jaar stond Michel als operationeel manager mede aan de basis van de introductie van geldverstrekker De Nederlandse en de ontwikkeling van de Groene Vastgoedhypotheek.

Directeur Paul Wessels: “Het is superfijn om onze directie met Michel te kunnen versterken. De groei van Tulp Group is aanzienlijk, waarbij we inhoudelijk sterke mensen graag de kans geven om met het bedrijf mee te groeien. Met al zijn ervaring en kennis, maar zeker ook als persoon maakt Michel ons directieteam beter.” 

Directeur Michel Nagtegaal: “Ik ben er trots op deel uit te gaan maken van de directie van Tulp Group. We hebben in de afgelopen jaren gebouwd aan een stevige basis en tegelijkertijd mooie resultaten behaald. Daarnaast is Tulp een bedrijf waarin mensen zich thuis voelen en de kans krijgen zichzelf te ontwikkelen. Ik draag daar in de komende jaren graag mijn steentje aan bij”.

De Nederlandse
Author: De Nederlandse

Gerelateerde berichten
22 nov 2022
Tulp Group wil het verschil maken met ‘De Nederlandse verduurzamingscheck’

Tulp Group wil het verschil maken met ‘De Nederlandse verduurzamingscheck’

Professionele beleggers in vastgoed hoeven op de landingspagina van De Nederlandse maar twee bedragen in te vullen.

Lees verder
28 feb 2022
Martijn Couwenberg nieuwe Manager Sales & Marketing bij Tulp Group

Martijn Couwenberg nieuwe Manager Sales & Marketing bij Tulp Group

Utrecht, 28 februari 2022 – Per 1 maart is Martijn Couwenberg de nieuwe manager Sales & Marketing bij Tulp.

Lees verder
24 jan 2022
Fifth securitization for Dutch lender platform Tulp Group

Fifth securitization for Dutch lender platform Tulp Group

Utrecht, January 24 2022 – Friday 21st of January the Jubilee Place-3 transaction was closed. With the participation.

Lees verder