Nieuwe geldverstrekker De Nederlandse start samenwerking met Barlavento

04 nov 2020 Persbericht

Utrecht, 9 maart 2020 – Begin januari presenteerde De Nederlandse zich als nieuwe geldverstrekker op de markt van hypotheken voor professionele beleggers. In de afgelopen periode heeft De Nederlandse vooral veel praktijkervaring opgedaan met haar systemen en processen. Nu is De Nederlandse klaar voor de volgende stap met een verbreding van de distributie door een samenwerking met Barlavento.

De Nederlandse was tot nu toe alleen beschikbaar via de adviseurs van Beleggingspanden-financiering.nl, een samenwerking die zeer succesvol is.

De Nederlandse zal de komende periode samen gaan werken met meerdere gespecialiseerde adviesorganisaties. De vandaag gestarte samenwerking met Barlavento luidt deze selectieve distributieverbreding in. Vanuit Utrecht regelt Barlavento betaalbare en passende financieringen voor ondernemers. Met het haar website financiering-regelen.nl richten zij zich op de Buy To Let markt.

Directeur Tulp Group Paul Wessels: ”Wij zijn trots op de samenwerking met Barlavento. Dat zij ons als nieuwkomer zien zitten is een compliment. De Nederlandse en Barlavento zullen elkaar zeker versterken.”.

De Nederlandse kenmerkt zich door snelle processen en uitstekende voorwaarden, tegen een scherpe rente. Met een driemaands-variabele rente en de mogelijkheid tot een bouwdepot, zet De Nederlandse de toon als nieuwe toetreder. Daarnaast is de aflossingscomponent zeer laag, door de mogelijkheid om annuïtair af te lossen over maximaal 35 jaar. De hypotheek van De Nederlandse is er voor de professionele vastgoedbelegger die al minimaal drie panden verhuurt of op korte termijn zal gaan verhuren. De maximale verstrekking is 80% van de marktwaarde in verhuurde staat, met een maximale hoofdsom per onderpand van € 2.000.000,- en maximaal € 5.000.000 per leningnemer.

De Nederlandse, onderdeel van Tulp Group

Tulp Group is het moederbedrijf van De Nederlandse en van Tulp Hypotheken. Beide organisaties opereren gescheiden van elkaar met ieder een eigen identiteit.

///

Op de foto van links naar rechts Boudewijn Joosen en Diederik de Meester van Barlavento en Robert van Lambalgen, Nicole Vianen van De Nederlandse.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u bellen met Paul Wessels, telefoon 06 – 51 63 36 16 of

mail naar paul@de-nederlandse.nl

www.de-nederlandse.nl

De Nederlandse
Author: De Nederlandse

Gerelateerde berichten
22 nov 2022
Tulp Group wil het verschil maken met ‘De Nederlandse verduurzamingscheck’

Tulp Group wil het verschil maken met ‘De Nederlandse verduurzamingscheck’

Professionele beleggers in vastgoed hoeven op de landingspagina van De Nederlandse maar twee bedragen in te vullen.

Lees verder
10 mrt 2022
Michel Nagtegaal treedt toe tot directie Tulp Group

Michel Nagtegaal treedt toe tot directie Tulp Group

Utrecht, 10 maart 2022 –Michel Nagtegaal treedt toe tot de directie van Tulp Group. Als Managing Director/COO wordt.

Lees verder
28 feb 2022
Martijn Couwenberg nieuwe Manager Sales & Marketing bij Tulp Group

Martijn Couwenberg nieuwe Manager Sales & Marketing bij Tulp Group

Utrecht, 28 februari 2022 – Per 1 maart is Martijn Couwenberg de nieuwe manager Sales & Marketing bij Tulp.

Lees verder