De Nederlandse start samenwerking met MO.servicing

04 nov 2020 Persbericht

Utrecht, 7 mei 2020 – De Nederlandse heeft begin dit jaar een succesvolle entree gemaakt op de Nederlandse markt voor professionele vastgoedhypotheken en zet nu de volgende stap door te gaan samenwerken met MO.servicing, onderdeel van Romeo Financiële Diensten.  MO.servicing heeft al zeer veel ervaring in acceptatie van verhuurhypotheken voor de professionele belegger.

De Nederlandse krijgt veel verzoeken van gespecialiseerde adviseurs om zich aan te sluiten.

Om aan deze vraag tegemoet te komen sluit deze samenwerking goed aan bij de ambities van De Nederlandse. MO.servicing heeft veel ervaring in deze Buy To Let markt en heeft een ervaren team met acceptanten. Zij zullen de adviseurs begeleiden met dezelfde digitale verwerking en snelle doorlooptijden in het acceptatietraject als De Nederlandse.

Directeur Tulp Group Paul Wessels: ”Wij zijn zeer blij met de samenwerking met MO.servicing. Hiermee hebben we een betrouwbare partij aan onze zijde met een schat aan ervaring in de Buy To Let markt. Zo kunnen nog meer adviseurs profiteren van het scherpe aanbod van De Nederlandse.”

 Edsel de Graaf, directeur Romeo Financiële Diensten: “We zien vol vertrouwen uit naar de samenwerking met De Nederlandse. Onze ervaring in het verwerken van aanvragen voor vastgoed hypotheken en de ambities van De Nederlandse sluiten goed op elkaar aan en zullen naar verwachting tot tevredenheid bij adviseurs en hun klanten leiden.”

De Nederlandse kenmerkt zich door snelle processen en uitstekende voorwaarden, tegen een scherpe rente. Met een driemaands-variabele rente en de mogelijkheid tot een bouwdepot, zet De Nederlandse de toon als nieuwe toetreder. Daarnaast is de aflossingscomponent zeer laag, door de mogelijkheid om annuïtair af te lossen over maximaal 35 jaar. De hypotheek van De Nederlandse is er voor de professionele vastgoedbelegger die al minimaal drie panden verhuurt of op korte termijn zal gaan verhuren. De maximale verstrekking is 75% van de marktwaarde in verhuurde staat, met een maximale hoofdsom per lening van € 1.000.000,- en maximaal € 5.000.000 per leningnemer.

De Nederlandse, onderdeel van Tulp Group

Tulp Group is het moederbedrijf van De Nederlandse en van Tulp Hypotheken. Beide organisaties opereren gescheiden van elkaar met ieder een eigen identiteit.

 ///

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u bellen met Robert van Lambalgen, telefoon 06 – 15 67 74 62 of

mail naar robert@de-nederlandse.nl

www.de-nederlandse.nl

De Nederlandse
Author: De Nederlandse

Gerelateerde berichten
22 nov 2022
Tulp Group wil het verschil maken met ‘De Nederlandse verduurzamingscheck’

Tulp Group wil het verschil maken met ‘De Nederlandse verduurzamingscheck’

Professionele beleggers in vastgoed hoeven op de landingspagina van De Nederlandse maar twee bedragen in te vullen.

Lees verder
10 mrt 2022
Michel Nagtegaal treedt toe tot directie Tulp Group

Michel Nagtegaal treedt toe tot directie Tulp Group

Utrecht, 10 maart 2022 –Michel Nagtegaal treedt toe tot de directie van Tulp Group. Als Managing Director/COO wordt.

Lees verder
28 feb 2022
Martijn Couwenberg nieuwe Manager Sales & Marketing bij Tulp Group

Martijn Couwenberg nieuwe Manager Sales & Marketing bij Tulp Group

Utrecht, 28 februari 2022 – Per 1 maart is Martijn Couwenberg de nieuwe manager Sales & Marketing bij Tulp.

Lees verder