De Nederlandse helpt bij snellere taxaties in eindejaarsdrukte

25 nov 2020 Persbericht

Utrecht, 9 november 2020 – Het einde van het jaar nadert en de druk op tijdige taxaties neemt toe. Om haar klanten daarin te helpen, is De Nederlandse eind vorige week een eindejaar-actie gestart voor taxateurs, adviseurs en klanten. De Nederlandse draagt maar liefst 500 bij aan de kosten voor de taxatie. De actie geldt voor iedere nieuwe aanvraag waarvan het taxatierapport uiterlijk 10 december 2020 door De Nederlandse is ontvangen.

Het einde van het jaar nadert en per januari 2021 zal de overdrachtsbelasting voor professionele beleggers waarschijnlijk naar 8% gaan. Het is daarom vooral de komende weken belangrijk dat de taxaties tijdig plaatsvinden.

Om de professionele belegger in vastgoed deze laatste weken van het jaar nog beter te ondersteunen, draagt De Nederlandse een deel van de taxatiekosten voor elke nieuwe aanvraag die wordt ingediend bij De Nederlandse. Per aanvraag wordt een bedrag van € 500 teruggegeven van de eerste rentebetaling.

Directeur Tulp Group Paul Wessels: ”Het taxatierapport is het belangrijkste onderdeel van de kredietbeoordeling voor een financiering. In deze belangrijke fase van het jaar willen wij onze klanten en hun taxateurs helpen om dit proces te versnellen. De Nederlandse zorgt vervolgens voor de snelle beoordeling van het dossiers.”

Hoe werkt het? 

  • De actie geldt voor alle taxatierapporten die worden opgesteld en aangeleverd voor elke nieuwe hypotheekaanvraag die wordt gedaan tussen 5 november en 10 december 2020.
  • De betreffende taxatierapporten dienen uiterlijk 10 december bij De Nederlandse binnen te zijn als onderdeel van een hypotheekaanvraag.
  • In de taxatierapporten dient De Nederlandse als geldverstrekker vermeld te staan.
  • Per aanvraag maximaal een keer deze taxatiebijdrage. Bij meerdere aanvragen voor verschillende onderpanden, leidt dit per klant dus ook tot meerdere taxatiebijdragen.
  • De vergoeding geldt alleen indien de lening ook daadwerkelijk passeert bij De Nederlandse.

Het bedrag van de bijdrage komt in de vorm van een korting op de rentebetaling terug.

Snelle processen

De Nederlandse zet met snelle processen de nieuwe toon. Een renteaanbod volgt vaak al binnen 24 uur en complete dossiers worden binnen 72 uur beoordeeld. Verder kenmerkt De Nederlandse zich door uitstekende voorwaarden tegen een scherpe rente. Met de mogelijkheid om annuïtair af te lossen over maximaal 35 jaar, worden de maandlasten zeer laag. Tevens kent De Nederlandse een driemaands-variabele rente en de mogelijkheid tot een bouwdepot.

Professionele belegger

De hypotheek van De Nederlandse is er voor de professionele vastgoedbelegger die al minimaal drie panden verhuurt of op korte termijn zal gaan verhuren. De maximale verstrekking is 80% van de marktwaarde in verhuurde staat, met een maximale hoofdsom per lening van € 2.000.000 en maximaal € 5.000.000 per leningnemer.

Tulp Group is het moederbedrijf van De Nederlandse en van Tulp Hypotheken. Beide organisaties opereren gescheiden van elkaar met ieder een eigen identiteit.

                                                                                              ///

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u bellen met Robert van Lambalgen, telefoon 06 – 15 67 74 62 of
mail naar robert@de-nederlandse.nl

www.de-nederlandse.nl

De Nederlandse
Author: De Nederlandse

Gerelateerde berichten
22 nov 2022
Tulp Group wil het verschil maken met ‘De Nederlandse verduurzamingscheck’

Tulp Group wil het verschil maken met ‘De Nederlandse verduurzamingscheck’

Professionele beleggers in vastgoed hoeven op de landingspagina van De Nederlandse maar twee bedragen in te vullen.

Lees verder
10 mrt 2022
Michel Nagtegaal treedt toe tot directie Tulp Group

Michel Nagtegaal treedt toe tot directie Tulp Group

Utrecht, 10 maart 2022 –Michel Nagtegaal treedt toe tot de directie van Tulp Group. Als Managing Director/COO wordt.

Lees verder
28 feb 2022
Martijn Couwenberg nieuwe Manager Sales & Marketing bij Tulp Group

Martijn Couwenberg nieuwe Manager Sales & Marketing bij Tulp Group

Utrecht, 28 februari 2022 – Per 1 maart is Martijn Couwenberg de nieuwe manager Sales & Marketing bij Tulp.

Lees verder