De Groene Vastgoedhypotheek van De Nederlandse

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier je huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in:

De Nederlandse wil de verduurzaming van woningen in Nederland stimuleren.
Daarom introduceren wij als eerste in Nederland De Groene Vastgoedhypotheek.

De Groene Vastgoedhypotheek is er voor woningen met een energielabel A en B. Een hypotheek op deze woningen levert je bij De Nederlandse bij aanvang een rentekorting van 0,10%* op. Financier je een woning met energielabel C t/m G dan kun je zelfs een korting van 0,15%* krijgen. Dit doe je door een verbetering in je energielabel te realiseren (bijvoorbeeld D naar C). Hiervoor kun je een bouwdepot aanhouden bij De Nederlandse. De korting wordt verwerkt zodra binnen 6 maanden is aangetoond dat de woning een beter energielabel heeft.

Hoe werkt het?

Het aanvragen van een Groene Vastgoedhypotheek is heel eenvoudig.

Heeft de woning die je bij ons wilt financieren energielabel A of B? Of ga je een woning met label C t/m G verbeteren naar een beter energielabel? Dan geef je bij de aanvraag aan dat je De Groene Vastgoedhypotheek wilt aanvragen en verwerken wij de korting. Deze korting wordt zichtbaar na acceptatie van het dossier. Wij zullen de offerte voorzien van het Certificaat Groene Vastgoedhypotheek, zodat duidelijk is dat je De Groene Vastgoedhypotheek van De Nederlandse hebt.

Alle voorwaarden zijn gelijk aan de reguliere hypotheek van De Nederlandse.

De actuele rentes voor De Nederlandse vind je hier en de veelgestelde vragen over De Groene Vastgoedhypotheek vind je hier.

*De kortingen gelden per 17 mei 2021.

Hoeveel kan ik lenen?

Vul hier je huurinkomsten in:

Inkomsten per:

Vul hier de waarde van het onderpand in: